Meteen naar de inhoud
Home » Blog » B-Mac: snel en efficiënt vlinderen

B-Mac: snel en efficiënt vlinderen

Op zoek naar een vlindermachine die én snel én efficiënt werk levert? Dan is de B-Mac echt wat voor jou. De machine is eenvoudig door één persoon te bedienen. Doordat het bedienen zo eenvoudig is, raak je een stuk minder snel vermoeid. Bovendien maakt de extra grote afwerkingsdiameter de machine perfect voor het afwerken van grotere oppervlakten.

B-mac

B-Mac

Kenmerken

  • Eenvoudig in gebruik
  • Deskundige instructie, begeleiding en advies door onze betonspecialisten
  • Standaard geleverd met gemonteerde afwerkbladen. Voorwerkbladen, schijven en combinatiebladen op aanvraag leverbaar.

Newbesto

NewBesto maakt met de B-Mac al meer dan 50 jaar een van de populairste vlindermachines ter wereld. De machine wordt geproduceerd in België, en verkocht in meer dan 15 landen.

Volgens de kenners is de B-Mac de beste vlindermachine ter wereld. En dat is te zien aan de verkoopcijfers. “We zullen dit jaar op een verkoop van bijna duizend uitkomen. Onze omzet groeit dit jaar met ongeveer 10 procent”, aldus de sales-afdeling. Een B-Mac wordt verkocht voor ongeveer 18.000 euro. Als we even een simpel rekensommetje maken dan is de omzet van het bedrijf dus tientallen duizenden euro’s.

Vlinderen?

Het vlinderen van een betonvloer is nodig om het beton na het storten te verdichten. Dit gebeurt met een vlindermachine voorzien is van een aantal bladen die van stand kunnen veranderen. De bladen maken een ronddraaiende beweging over de vloer, waardoor deze steeds gladder en dichter van structuur wordt.

Multifunctionele toepassing

Een gevlinderde betonvloer heeft door zijn speciale afwerking een uniek uiterlijk. Gevlinderd beton is zeer slijtvast, waardoor het veel wordt aangelegd in parkeergarages en fabriekshallen, omdat het gevlinderde beton zeer slijtvast is. De vloer kan echter ook prima gelegd worden in een kantoor. Een gevlinderde vloer heeft een eigentijds uiterlijk en geeft een stoere uitstraling aan ieder zakelijk interieur.