Meteen naar de inhoud
Home » Besto Groep Obdam

Besto Groep Obdam

Wat doet de Besto Groep?

Specialisten van de Besto Groep in betonafwerking

Besto Groep Obdam

Heeft u een nieuwe of gebruikte betonvloer dan is de Besto Groep de beste partij. Zij zijn gespecialiseerd in de afwerking van betonvloeren voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. Denk hierbij aan betonvloeren van bedrijfshallen, kantoorpanden en parkeergarages, maar ook betonvloeren in en rondom woningen pakken wij aan. Een afgewerkte betonvloer van Besto Groep glanst en is onderhoudsvrij en zeer duurzaam !!

Betonvloeren polijsten is een techniek waarbij de betonnen oppervlakken door polijstmachines worden verdicht en van een beschermlaag worden voorzien.

Door middel van een diamant blokken onder de polijst machine wordt de betonvloer ge polijst de bovenste laagje van de betonvloer.

Met de techniek “betonvloeren polijsten” kunnen er op de basis van een “standaard” betonvloer vele uiterlijke variaties worden gecreëerd die op vele locaties, groot en klein, privé of bedrijf kunnen worden toegepast. Eigenlijk kan je zeggen dat een gepolijste betonvloer overal kan worden toegepast waarbij ook een andere harde vloerbedekking zou kunnen worden toegepast.Besto groep Obdam

Besto groep Obdam

Besto groep Obdam

Na enige tijd zal elke houten vloer gebruikssporen gaan vertonen. De kleur kan minder mooi worden, er kunnen vlekken op komen, en de vloer kan beschadigen. Daarom wordt het aangeraden om een regelmatig op te knappen. Maar moet u daar altijd voor schuren?

Nee, gelukkig niet! Vaak kunt u een houten vloer al een heel stuk opknappen zonder dat daar een schuurmachine bij aan te pas hoeft te komen. In deze blog vertellen we u graag hoe u dat het beste kunt doen.

Een houten vloer opknappen zonder te schuren

Als u een houten vloer heeft wilt u die zo lang mogelijk mooi en intact houden. Dit betekent dat u deze zo min mogelijk wilt schuren, hierdoor verliest de vloer immers een deel van zijn textuur en kleur. Bij lichte beschadigingen en vlekken kunt u de vloer gelukkig ook opknappen zonder te schuren. Hieronder vertellen we exact hoe u dat doet.

Benodigdheden

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze wel eens. Ook voor het opknappen van een houten vloer gaat dit gezegde op. Daarom kijken we eerst naar de benodigdheden. U heeft dan wel geen schuurmachine nodig, maar u moet wel andere zaken in huis halen.