Meteen naar de inhoud
Home » Betonijzer alternatief

Betonijzer alternatief

Betonijzer alternatief – Zeer duurzaam bouwen met een vezelgewapend beton. Dit is een recent alternatief voor de traditionele wapening met staven en netten. Het wordt vooral vaak toegepast in de woningbouw en betonbouw (woonbetonvloer).

De betonpomp mixer vermengt hierbij kleine vezels in het beton. Het grote voordeel van vezelwapening is dat het qua materiaalgebruik goedkoper is dan de traditionele wapening en dat dit veel sneller verloopt. Dus zeer goed betonijzer alternatief

Vergewis je ervan dat je kwaliteit voor je geld krijgt. Vraag naar de technische nota’s, de berekeningsnota’s en naar kwaliteitsgaranties, want er zijn bedrijven op de markt die voor hoge prijzen vezel gewapend beton leveren.

betonijzer alternatief

Schuimbetonvloer

Nieuw Schuimbeton is een renovatie-vloer-concept met schuimbeton en wordt toegepast in panden/woningen waar eerst een houten constructievloer heeft gezeten.  Als de houten vloer verrot is, is het nodig om deze te verwijderen. In dat geval is de Schuimbetonvloer een prima oplossing! De Schuimbetonvloer wordt opgebouwd in 2 lagen. Als eerst wordt de ruimte opgevuld met Schuimisolatie  van isopact   onder het uiteindelijke peil van de onderkant woonbetonvloer. Vervolgens komt over de schuimbetonvloer indien gewenst de vloerverwarming. Daarna komt over de vloerverwarming en betonijzer. Ten slotte komt er een 7 cm dikke mooie Woonbetonvloer over heen.
Dankzij de flexibele samenstelling, zal een constructie van schuimbeton nooit instorten. Echter is schuimbeton niet geschikt als een op zichzelf staande fundering, het geldt altijd als toevoeging of ondersteuning aan een geheel. Kijk ook op schuimbeton fundering daar over.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening schuimbetonvloer? de werkwijze? Andere betonproducten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: 0226456047. Ook kunt u mijn mailen op mail adres: woonopbeton@gmail.com. Op schuimbeton.info kunt u ook meer informatie vinden over schuimbeton en De Schuimbetonvloer.

Voordelen van Schuimbeton op een rij