Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Betonvloer laten storten

Betonvloer laten storten

betonvloer laten storten

Betonvloer laten storten

Maar welke soort betonvloer heeft u nodig? Bij het bouwen van een huis, pand, badkamer, aanbouw, schuur of garage zal er ook een nieuwe betonvloer gestort moeten worden –betonvloer laten storten–en afgewerkt worden door het vlinderen van de betonvloer.

Maar welke soort betonvloer heeft u nodig? Wat geeft de beste isolatiewaarde als u kiest voor een betonvloer met vloerverwarming? West Friesland Betonvloeren is een vloerenbedrijf die al u vragen omtrent het aanleggen of storten van verschillende soorten betonvloeren zoals een keuze zandcementdekvloer of het storten van betonvloer: Denkt u hierbij aan de vragen zoals:

  • Hoe dik moet  een zandcementdekvloer zijn?
  • Hoe lang moet een betonvloer drogen?
  • Wat kost een betonvloer per m2?
  • Hoe dik moet een betonvloer gestort worden?
  • Wat kost een betonvloer storten?

Als deze boven gestelde vragen beantwoorden West Friesland op haar informatiepagina. Zo komen alle werkwijzen aan bod en geven zij ook de prijsinformatie die u moet weten voordat u over gaat tot het laten leggen van een zandcementvloer of het laten storten van een betonvloer in uw woonkamer, badkamer of voor u aan- of uitbouw.

betonvloer laten storten

Betonvloer laten storten

Op deze pagina geven wij u alle informatie wat betreft een betonvloer, een zandcementdekvloer, en de m2 prijs voor het laten storten.

Betonvloeren laten storten

Bij het bouwen van een huis, pand, badkamer, aanbouw, schuur of garage zal er ook een nieuwe betonvloer gestort moeten worden –betonvloer laten storten–en afgewerkt worden door het vlinderen van de betonvloer.

EEN BETONVLOER STORTEN OP SCHUIMBETON

Prijs vloer storten op schuimbeton per m2

De kostprijs van een betonvloer aan laten brengen op schuimbeton is het binnen of buiten welke soort beton wat u wenst. Zo kan u kiezen voor beton met een grove grindkorrel of een betonvloer met een fijne grindkorrel.

De gemiddelde prijzen voor het laten storten van een vloer liggen tussen de 30 euro en 120 euro per m2. Als u een vloer wilt storten met isolatie dan kunnen de kosten oplopen tot aan 140 euro per m2.

Een compleet afgewerkte betonvloer inclusief het laten vlinderen ( glad maken van het beton ) Kost per vierkante meter 25 euro extra. Wilt u exact weten wat het per vierkante meter kost om uw zandcementdekvloer of betonvloer te laten aanbrengen? Dan kunt u gerust het offerte formulier invullen om de juiste prijsindicatie te ontvangen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

nieuw soort schuimbeton

Schuimbeton is een erg veelzijdig, lichtgewicht en goedkoop isolatiemiddel. Wij gebruiken het vooral om vloeren mee te isoleren en kruipruimtes mee op te vullen. Het is een licht mengproduct van cement, zand, water en schuim. Doordat de specie erg vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt zonder dat het na het aanbrengen gladgestreken hoeft te worden. Hierdoor bereikt de specie ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

Betonvloer duurzam

De Betonvloer speelt een belangrijke rol in een duurzame samenleving en biedt vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen. Beton past perfect in de circulaire economie, heeft een extreem lange levensduur, is veilig en het draagt bij aan een comfortabel en energiezuinig gebruik. De grote vormvrijheid van beton biedt mogelijkheden om zowel standaard als meer bijzondere bouwwerken te maken en om materiaalarmer te bouwen. Beton is bovendien samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, die altijd op korte afstand én ruim voorradig zijn én gerecycled kunnen worden.