Meteen naar de inhoud
Home » Betonvloer opknappen

Betonvloer opknappen

Betonvloer opknappen

Betonvloer opknappen, betonvloer weer als nieuw!   

Gebruikte oude betonvloeren, beschadigd, uitgesleten, vervuild,  niet mooi meer: het maakt niet uit!  West friesland uit obdam maakt de oude betonvloer weer op het mooiste gewenste niveau!  Dat betekent dus dat de oude vloer niet alleen visueel voldoet aan uw verwachtingen, maar ook technisch geschikt is voor de door u beoogde nieuwe toepassing.

Offerte of meer informatie? Mail naar: woonopbeton@gmail.com of bel naar: 06-54271133

nieuwe vloer?

Magnesiet zeer licht van gewicht

Een betonvloer opknappen kan uit meerdere mechanische bewerkingen bestaan, maar kan ook worden aangevuld met het storten van een nieuwe betonvloer.  Een nieuwe laag over de oude betonvloer is vaak onnodig en moeilijk. Het is beter om de oude betonvloer te behandelen en geschikt te maken voor de gevraagde toepassing.

Ook bij zwaar industrieel vervuilde vloeren is de door New Besto toegepaste techniek zeer effectief! Vloeren van wel 25 jaar oud worden gerenoveerd tot een vlakke, gladde, optimaal bruikbare betonvloer.

De toegepaste technieken bestaan uit stofvrij polijsten en met diamant slijpen.

Door het intensieve gebruik kan een betonvloer in de loop der jaren scheuren, verkleuren en poreus worden. Uw vloer van beton moet u door onze technieken nog niet helemaal afschrijven.

Afhankelijk van de staat kunnen wij eenvoudig een coating aanbrengen die uw betonvloer als nieuw maakt. Door deze renovatieve coating kunt u nog jaren genieten van uw vloer en dit tegen veel lagere kosten ten opzichte van een nieuwe betonvloer.

Voorbeeld renovatie

Betonvloer Renovatie

Betonvloer Renovatie

Wij schuren uw vloer met diamantschuurmachines ten bate van de hechting;  al het vuil komt er  direct uit. Wij brengen geen beschermlaag op de beton aan, omdat dit na verloop van tijd slijt doordat er op gelopen wordt.Wij impregneren de beton. Dit betekent dat het in de beton trekt in plaats van dat het erop ligt. Zo creëer je dus een (bijna) onderhoudsvrije vloer. Iedere klant heeft bepaalde wensen met betrekking tot de vloer. Indien u de vloer door ons laat coaten, is de vloer vele jaren beschermd. Uiteraard in de door u gewenste kleur. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wensen en wij realiseren het voor u. Een goed geschuurde en gecoate vloer kan, bij correct gebruik, minstens 15 tot 20 jaar meegaan.

Het renoveren van beschadigde en versleten betonvloeren die een hoge slijtvastheid en vlakheid vereisen zoals bij: magazijnen, garages en bedrijfsvloeren.

Betonvloer opknappen

Betonvloer opknappen

Betonvloer

Een betonvloer geeft uw woning of bedrijfspand een industrieel en robuust uiterlijk. De vloeren zijn volledig naadloos en stoten stof en vuil af. Dit maakt de vloer ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie. De specialisten van G-vloeren adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen een offerte op maat uit.

Betonvloer opknappen
Betonvloer opknappen, betonvloer weer als nieuw !

Gebruikte oude betonvloeren, beschadigd, uitgesleten, vervuild,  niet mooi meer? Het maakt niet uit!  de Besto groep maakt de oude betonvloer weer op het mooiste gewenste niveau!