Meteen naar de inhoud
Home » Betonvloer Renovatie

Betonvloer Renovatie

Betonvloer Renovatie:Door het intensieve gebruik kan een betonvloer in de loop der jaren scheuren, verkleuren en poreus worden. Uw vloer van beton moet u daarom nog niet helemaal afschrijven.

Afhankelijk van de staat kunnen wij eenvoudig een coating aanbrengen die uw betonvloer als nieuw maakt. Door deze renovatie coating kunt u nog jaren genieten van uw vloer, dit tegen een veel lagere kost ten op zichte van een nieuwe vloer.

UITVOERING CHRIS STROOPER email c.strooper@newbesto.com tel  06-46701718

Betonvloer Renovatie

Door het intensieve gebruik kan een betonvloer in de loop der jaren scheuren, verkleuren en poreus worden. Uw vloer van beton moet u daarom nog niet helemaal afschrijven.

Bekijk ook: Stucloper, bescherm je vloer tijdens de verbouwing!

Verzakking Schuimbeton of inzakken schuimbeton Verzakking van een Schuimbetonvloer kan verschillende oorzaken hebben, zoals slechte fundering, bodemverzakking, of een te zware belasting op de vloer. Als je een verzakte schuimbetonbetonvloer hebt, kan dit problemen veroorzaken, zoals scheuren in de vloer, problemen met deuren en ramen die niet meer goed sluiten, of zelfs structurele schade aan het gebouw.

Betonvloer renoveren heeft nog vele andere voordelen

Betonvloer Renovatie

Betonvloer Renovatie

Betonvloer Renovatie

Betonvloer Renovatie

Renovatie en herstellen van betonvloeren

Renovatie van oude betonvloeren, zoals herstellen van scheuren, aanbrengen van hoogglans, impregnatie van de vloer,...

Door middel van opschuren, verwijderen we onregelmatigheden en verbeteren we de structuur. We blazen uw betonvloer nieuw leven in door het aanbrengen van sealers, coatings, harsen, al naargelang wat de beste oplossing voor het probleem is. Indien u bv een spiegeleffect wil, kan u opteren voor het verglazen van uw betonvloer.

Om de vloer minder gevoelig te maken voor vuil en vlekken, kunnen we uw vloer ook impregneren. De oppervlakte worden hierdoor  verdicht, waardoor indringing van buitenaf sterk gereduceerd wordt.

 

Beton is een vaak gebruikte vloerafwerking. Vooral in grotere ruimtes kan het een relatieve goedkope en stevige oplossing zijn. Enkele redenen waarom u beton kan overwegen. Een betonvloer kan naadloos afgewerkt worden. Hierdoor zal u veel minder snel last hebben van slijtage en krijgen ook vuil en bacteriën geen kans. Daarbij komt ook dat het onderhoud van de vloer heel eenvoudig is. Omdat een betonnen vloer een industriële look uitstraalt, is het uitermate geschikt voor grote ruimtes zoals toonzalen en kantoren. De prijs wordt aanzienlijk gedrukt als u er grote ruimtes mee bekleedt.

Ten slotte heeft een gepolierde betonnen vloer een tijdloos karakter en is er veel variatie wat betreft kleuren en zelfs structuur.

Als u overgaat tot een betonnen vloer, moet u ook deze nadelen me nemen.

De glans van de vloer zal na verloop van tijd afslijten en ook de toplaag kan beginnen afschilferen. Bovendien kunnen vlekken moeilijk verwijderd worden. Bij kleine ruimtes kan de prijs dan weer aanzienlijk oplopen.

Woonbeton

 

Een goed verhaal

Een goed verhaal is het halve werk! Ik ben tekstschrijver, blogger en social influencer. Voor mijn werk mag ik vaak verhalen van bedrijven vertellen in zowel beelden en woorden. Ontzettend leuk om te doen, maar zelf zit ik ook vol verhalen die ik graag wil delen.
Mijn  blog ‘Een goed verhaal’ is een verzameling van al die verhalen. Eenvoudige diy’s, de leukste webshops en fijne interieurinspiratie. Maar ook hartverwarmende initiatieven die ik graag wat extra in het zonnetje wil zetten.
Kortom, alles waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Het is een echte Feel Good blog waarmee ik anderen probeer te inspireren en te vermaken. Klik op TBO

 

Meer vindbaarheid en verkeer

Wat doe jij als je op zoek bent naar een product, dienst, een oplossing voor een probleem of een antwoord op een vraag? Juist ja. Je Googelt het. En je bent lang niet de enige… Google is de go-to-manier geworden om informatie te zoeken.

Een blog is een bijzonder efficiënte manier om de juiste klanten op het juiste moment aan te trekken via Google. Je blog is immers het kloppende hart van je website. Hier kun je op elke moment nuttige informatie, antwoorden en oplossingen delen.

Waar de statische pagina’s van je website meestal vertellen wie je bent, wat je verkoopt en waarom, geven de artikelen op je blog antwoorden op vragen en oplossingen voor problemen van je doelpubliek. Een goede blog is dan ook een magneet voor bezoekers en klanten.

Telkens als je een nieuw artikel op je blog publiceert vergroot je de kans dat je doelpubliek je vindt via Google, dat ze je publicatie delen via sociale media, dat ze naar je publicatie verwijzen en zo nieuwe bezoekers en klanten naar je website loodsen.