Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Coating vloer opknappen Renovatie PU Coating

Coating vloer opknappen Renovatie PU Coating

  • Vloeren

De goedkope manier ven Coating Gietvloer opknappen of Coating vloer opknappen

Met een Gietvloer Coating renovatie oogt uw vloer weer als nieuw. Gietvloeren zijn net als alle andere vloersystemen onderhevig aan slijtage en beschadigingen. Zeker oudere gietvloeren zijn hier gevoelig voor. Is uw huidige gietvloer versleten of zijn er beschadigingen?

 

De stappen voor gietvloer/coating renovatie

Zeer goed de vloer schuren met een zeer goed stof afzuiger.

De vloer zeer goed vetvrij maken met een onveter,juist langs de kanten.

De vloer schilderen met een PU schakelverf deze is alleen verkrijgbaar bij WOODSTOCK !

Eventueel lak laag toepassen dit kan u ook alleen in de loop paden doen.

Coating gietvloer opknappen

SNEL EEN OFFERTE RENOVATIE GIETVLOER

Coating gietvloer opknappen

Coating gietvloer opknappen

Beter maar iets duurder en duurzamer is de vloer polijsten.

schuren vloer

schuren vloer

BETON POLIJSTEN

Beton polijsten is een techniek waarbij de betonnen oppervlakken door schuurmachines worden verdicht en van een glans worden voorzien.

Door middel van een diamant polijst machine wordt tijdens het Beton polijsten het bovenste laagje van het beton, dat voornamelijk uit cement bestaat (cementhuid), verwijderd. Onder de huid wordt het kwartszand bereikt dat veel harder is dan de cementhuid. Door te schuren met een steeds fijnere “segmenten” ontstaat er een egaal, glad, verdicht betonnen oppervlak met een glanzend karakter.

BETERE BESCHERMING Coating vloer opknappen

Door Beton polijsten wordt de vloer harder waardoor loopsporen worden voorkomen. Het zorgt er ook voor dat het vloeroppervlak krasvrij is en eenvoudig te reinigen. De verdichting van het beton met een inpregneer en zorgt ervoor dat vuil en vloeistoffen moeilijk in de vloer kunnen dringen.

Gepolijste vloeren zijn gemakkelijk in gebruik en onderhoud en eenvoudig te reinigen met gebruik van weinig schoonmaakmiddel.

BETONVLOER OPKNAPPEN

Houtenvloer renovatie: wij regelen het voor u.

Heeft u een houten vloer op een balklaag die er niet meer helemaal top uitziet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij schuren en bewerken uw houten vloer zodat hij er weer als nieuw uitziet. Op die manier is het niet nodig om een hele nieuwe vloer aan te schaffen. Is de balklaag onder uw houten vloer ook aan vervanging toe? Regelen we ook voor u!

Eerst demonteren we netjes uw houten vloer, en verwijderen we de verrotte balklaag onder uw vloer. Vervolgens vullen we de ruimte onder uw vloer op met schuimbeton. Dit zorgt ervoor dat uw woning een stuk beter beschermd is tegen vocht en schimmel. Wilt u vloerverwarming, dan installeren we die ook. Hierna brengen we een gietvloer aan van anhydriet, een gipsgebonden vloer die goed warmte geleidt. Ten slotte plaatsen we uw oude houten vloer op de anhydrietvloer en schuren en bewerken we die totdat hij er weer als nieuw uitziet.

Wilt u meer informatie over het renoveren van een houten vloer? Mail ons op woonopbeton@gmail.com, of bezoek onze showroom in Obdam. Het bezoekersadres is Butter 6/Meiland 17.Coating gietvloer opknappen

Vloer Renovatie Hout

Onze vloerspecialisten werken altijd op een vaste manier tijdens het renoveren van uw houten vloer. Dit maakt het voor u als klant wel zo duidelijk en betrouwbaar.

  1. We nemen samen met u de mogelijkheden voor het opknappen van uw vloer door;
  2. Vervolgens maken we een afspraak om bij u thuis de staat van uw houten vloer te beoordelen;
  3. Zodra we weten wat er moet gebeuren maken we een plan van aanpak;
  4. Is dat nodig vervangen we de balkcontructie onder uw houten vloer en brengen schuimbeton aan;
  5. Wilt u ook vloerverwarming, installeren we die, met daarop een gietvloer van anhydriet;
  6. Nu plaatsen we uw oude vloer terug;
  7. We schuren hem op, werken lelijke plekjes weg en vullen spijkergaatjes op.
  8. Uw vloer is weer als nieuw.

Coating gietvloer opknappen

Betonvloer polijsten

Een betonvloer krijgt in de loop van de tijd versleten plekken, of de kleur ervan vervaagt. Deze lelijke plekken op de vloer doen de uitstraling natuurlijk geen goed. Als de afwerklaag versleten is wordt uw vloer bovendien niet meer beschermd en kunnen er splinters ontstaan. Al deze problemen lost u eenvoudig op door de vloer te laten polijsten. Vooral als u even geen budget heeft voor een compleet nieuwe vloer, is dit de perfecte oplossing voor het opknappen van uw betonvloer. Door het polijsten verdwijnen alle beschadigingen uit de vloer en krijgt deze weer een prachtig uitstraling krijgen. Polijsten kan overigens ook bij een nieuwe vloer; ook dan krijgt uw vloer een prachtige uitstraling. Wilt u de betonvloer een afwerklaag geven, omdat deze niet meer helemaal schoon te krijgen is? Ook dan is polijsten de oplossing. Door het polijsten verdwijnen alle vuile plekken, zodat de vloer weer als nieuw oogt. Doordat wij met de nieuwste schuurmachines werken garanderen wij u het allerbeste resultaat. Een perfect gepolijste vloer, die nog jaren meekan.Coating vloer opknappen

Coating vloer opknappen

Coating vloer opknappen

 

Coating vloer opknappen beter