Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Droogtijd verkorten vloer

Droogtijd verkorten vloer

Mensen zoeken ook op

droogtijd cementdekvloer verkorten en droogtijd cementdekvloer vloerverwarming bij een cementdekvloer.De droogtijd lopen de kosten op, de kosten sneldrogende cementdekvloer zijn soms best wel hoog daarom kan je bij de anhydrietvloer droogtijd versnellen toepassen.

droogtijd beton 15cm is ook te verkorten maar met versneld drogen anhydrietvloer is een cement sneller laten drogen door een woodststock droogadvies toe te passen.

Voor een goed droog advies ga naar Woodstock Vloeren advies

Woodstock uit Obdam

Droogtijd magnesietvloer

droogtijd

Droogtijd schuimbeton en ook de Droogtijd betonvloer is afhankelijk van het weer de Droogtijd van zand cement kan je korter maken en de

Droogtijd anhydriet kan je verkorten door versneller en wat doet vloerverwarming in de vloer vorkort deze het droog proces

droogtijd dekvloer verkorten droogtijd dekvloer vloerverwarming betonvloer droogtijd wat kost sneldrogende zandcement dekvloer versneller anhydrietvloer

Floor nieuws

Eco2floor, de nieuwe trend op het gebied van cement gebonden dekvloeren

Als leverancier van betonmortel kan woodstock vloeren, naast onze standaard producten, u nu ook voorzien van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van snel drogend gietdekvloeren czandcement.

De eco2floor gietdekvloer is een milieuvriendelijke en duurzame dekvloer gebaseerd op gemalen hoogovenslak GBBS, waarbij nagenoeg geen CO2-uitstoot plaats vindt in het productieproces.
Dit draagt bij aan de vermindering  van een duurzaam  de CO2-footprint en realisatie van hoge BREEAM-scores in het bouwproces. De eco2floor combineert de voordelen van de traditioneel gesmeerde zandcement-dekvloer met het verwerkingsgemak van anhydriet gebonden gietvloeren.

Deze zelf nivellerende dekvloer is krimparm en creëert een hogere vlakheidsklasse dan de gebruikelijke zandcementdekvloeren. Het productieproces vanuit onze centrale en geselecteerde vloerenbedrijven zorgt voor snelle leveringen op de bouwplaats. Geschikt voor kleinere werken, maar ook producties tot wel 1100 m² per dag kunnen ook worden gerealiseerd!

De homogeniteit van de betonmortel zorgt voor een vele malen hogere warmtegeleidingscoëfficiënt bij toepassing met vloerverwarming. Ook gezien de hoge buigtreksterkte van het materiaal is deze vloer uitermate geschikt bij toepassing voor zwevende dekvloeren ofwel op isolatie op schuimbeton.

De kenmerkende eigenschappen van eco2floor, zoals het snel beloopbaar, snel belastbaar en kortere droogtijd bieden vele voordelen t.a.v. de verdere afwerking van de vloer. Er kan bij een veel hoger restvochtpercentage al verlijmd en betegeld worden, met de gebruikelijke primers en cementgebonden lijmen. Hierbij kunnen ook de natte ruimtes worden voorzien van eco2floor.
Met deze voordelen kan o.a. de bouwtijd worden verkort en hierdoor een helle hoge kostenbesparing opleveren.

Kortom, het betere alternatief voor de traditionele cementdekvloer en anhydrietvloer ligt na jaren ontwikkeling voor handen en draagt bij in het arbeidsvriendelijke verwerkingsproces in de bouw planing

Vele aannemers en klanten zijn u al voorgegaan en uitermate positief over de eigenschappen van eco2floor. Informeer bij ons voor de mogelijkheden naar de dekvloer van de toekomst in giet mortel.

Dekvloer op vloerverwarming

Zandcementdekvloer

Zandcement is in principe goed te combineren met vloerverwarming. Er zijn echter wel een aantal aandachtspunten waar u rekening mee dient te houden. Omdat zandcement bij opwarming krimpt, is er kans dat er scheuren in het zandcement optreden. Om dit te voorkomen moet er in de eerste plaats een wapeningsvezel in de specie worden verwerkt of eventueel een wapeningsnet op de vloerverwarming worden geplaatst. Daarnaast moet u bij het opstarten van de vloerverwarming voorzichtig te werk gaan. Dit betekent dat u de vloerverwarming heel langzaam dient op te starten. Doet u dit niet is de kans op scheurvorming vele malen groter. In principe raden we aan om de temperatuur van het water slechts met één graad per dag te laten stijgen tot de gewenste temperatuur is bereikt.

droogtijd cementdekvloer verkorten en droogtijd cementdekvloer vloerverwarming.