Meteen naar de inhoud
Home » Egaline vloer over uw oude vloer

Egaline vloer over uw oude vloer

Egaline vloer

Egaline vloer over uw oude vloer

Egaline vloer is een gietvloer die voornamelijk bestaat uit cementgebonden producten.. Deze grondstoffen maken de vloer erg mooi, sterk en met kunsthars is deze erg flexibel, waardoor de vloer niet snel zal scheuren of barsten. Egaline vloeren worden vaak gebruikt om bestaande ondergronden netjes te maken zodat ze geschikt zijn voor verdere afwerking van de vloer.

Prijzen aanvragen voor het egaliseren van je vloer kan op onze pagina EGALINE VLOER KOPEN.

Egaline vloer makkelijk aanbrengen

Er zijn meerdere soorten egaline te koop. Woodstock vloeren heeft de beste egaline, de egaline van Woodstock is vooral geschikt in combinatie met betonvloeren, andere producten zijn dan weer specifiek bedoeld voor gebruik op houten ondergronden. Egaline vloeren worden vaak gebruikt als voorbereiding voor een ander soort vloer, zoals een gietvloer.

Egaline over de tegelvloer

Eens in de zoveel tijd wilt u iets veranderen in uw woning zo ook met uw vloer. Maar hoe kan u uw huidige vloer juist nu weer een nieuwe vloer worden, en moet de oude vloer niet eerst worden voorzien van een vloerverwarming zodat de nieuwe vlakke laag egaline lekker warm aanvoelt?

Hoe gaat het aanbrengen van een nieuwe egaline vloer in zijn werk, en wat is er belangrijk om te doen voor dat de vloer wordt gelegd? Op onze website geven wij u alle informatie over het laten aanbrengen van egaline op uw houten, stenen of betonnen vloer en de kosten die gemiddeld per m2 zijn.

Stofvrij maken

Na het schuren of borstelen het achtergebleven stof verwijderen met een industriestofzuiger. Door deze krachtige manier van reinigen worden ook de poriën in de gietdekvloer goed schoon gezogen. Dit komt ten goede aan de hechting van de egalisatie of verlijming van de vloerbedekking.

Betonnen vloer verven? dat kan ook heel geschikt! Gebruik eerst een primer!

Om een betonvloer mooi te kunnen maken door te verven, moet vaak eerst een isolatie laat soort van primer worden aangebracht, om ervoor te zorgen dat de beton en de verf goed  hecht. U kunt deze primer beschouwen als een soort grondverf. Bij Woodstock vloeren kunt u primers op basis  bestellen die een harde beschermlaag over uw betonnen vloer vormen en ervoor zorgen dat de betonverf die u eroverheen aanbrengt goed hecht. Na het leggen raden we aan om stucloper te gebruiken. Stucloper zorgt ervoor dat de vloer is beschermt bij de verbouwing.

Door een betonvloer te verven bescherm je het beton ook tegen vocht, slijtage en invloeden van het klimaat. Ook maak je het beton weerbaar tegen chemische stoffen. Daarnaast is betonverf aanbrengen een snelle en goedkope manier om een betonvloer mooi te maken.

Egaline vloer over u oude vloer.

Egaline vloer

Egaline vloer over u oude vloer

Egaline vloer is een gietvloer die voornamelijk bestaat uit cementgebonden producten.. Deze grondstoffen maken de vloer erg mooi, sterk en met kunsthars is deze erg flexibel

Gebruikt Duurzame verf

Gaat u uw betonvloer schilderen in uw huis? Dan wilt u uiteraard dat het resultaat zo lang mogelijk blijft zitten en dat de verf dus van een hoge kwaliteit moet zijn. Voor schilder projecten gebruikt u daarom de beste duurzame verf. Duurzame verf kost soms wat meer, maar u heeft er ook veel langer plezier van. Het eindresultaat blijft jarenlang goed in vele toepassingen en het is een veel bewustere keuze dan reguliere verf en heel erg duurzaam.

Met duurzame ‘groenere’ verf maken we samen de wereld een stuk mooier en duurzamer. Dit sluit aan bij de verandering in de samenleving en daar kunt u aan bijdragen door te kiezen voor duurzame verf. Greenpaints staat als bedrijf aan de top in duurzame verf.

Wij willen graag dat mensen bewuster en gezonder gaan leven en dichtbij de natuur staan. Ons uitgebreide assortiment duurzame verven sluit hier naadloos op aan. Ontdek de voordelen van duurzame verf!

egaline

egaline

Gebruik een Primer magnesietvloer

Hechtprimer voor renovatie vloer van de aangebrachte magnesietvloer altijd gebruiken voordat u gaat verven
Dispersievoorstrijk middel met carbontechnologie voor dicht en een glad magnesiet magnesium verdichte houtvezelvloer van Woodstock Vloeren
Snel gebruiksklaar is sneldrogend, daardoor ideaal voor vloerrenovatue projecten die onder tijdsdruk staan en een strakke planning hebben
Ideale hechtlaag op de magnesietvloer ondergrond, zorgt voor een optimale hechting tussen egaline en ondergrond van magnesiet doet is alleen voor door de Woodstock aan gebrachte magnesietvloer hoge duurzame kwaliteit zaagsel

Droogtijd

Op dichte gem 5 cm dikke magnesiet vloer ondergrond: ca. 45 minuten !!
Op de primerlagen: ca. 45 minuten voldoende

Toepassing

Voor magnesietvloer ondergronden
Op dichte, licht geschuurde ondergrond,
Op renovatie-ondergrond van houtvezel vloer van Woodstock
Op magnesietvloer of houtestrich kan ook
Op te gebruiken op een goed hechtende, gereinigde gietvloer

Egaline vloer

Maak een nieuwe vloer over u oude vloer

Egaline vloer is een gietvloer die voornamelijk bestaat uit cementgebonden producten.. Deze grondstoffen maken de vloer erg mooi, sterk en met kunsthars is deze erg flexibel