Meteen naar de inhoud
Home » Hoe kan ik mijn ongelijke vloer weer vlak maken?

Hoe kan ik mijn ongelijke vloer weer vlak maken?

Ongelijke vloer weer vlak

Een ongelijke vloer in een woning kan door verschillende oorzaken ontstaan. Als de ongelijkheid in de vloer ontstaan is door bijvoorbeeld een verzakking of een andere constructieve foute berekening, is het verstandig om deze problemen  op te lossen, alvorens de ongelijkheid in de vloer aan te pakken. In andere gevallen kan een ongelijke vloer ook ontstaan door bijvoorbeeld oude houten palen, ouderdom van de houten planken in een houten vloer. Ook is het natuurlijk mogelijk dat bij het aanleggen van de vloer er niet nauwkeurig geëgaliseerd is, of dat oudere oneffenheden onder een parketvloer weggewerkt zijn. Dergelijke oneffenheden of ongelijkheden zijn gelukkig zelf weer goed vlak te maken.

Vloer goed gelijk (vlak) maken met SCHUIMBETON ( de Schuimbetonvloer ) INFORMATIE SCHUIMBETON

Lukt het niet met Anhydriet doe het dan met Magnesiet

Vloerherstel offerte maken

Onze diensten

Verzakte betonvloeren herstellen naar gewenst niveau.

Door middel van ons unieke systeem kan SCHUIMBETONVLOER verzakte vloeren herstellen naar ieder gewenst niveau. Niveauverschillen die ontstaan door verzakkingen worden door dit controleerbare systeem naar gewenst niveau gebracht. In de meeste gevallen kan de betonvloer die hersteld is binnen 24 uur weer belast worden. En in de meeste gevallen kan uw bedrijf in productie blijven wanneer wij de verzakte vloer herstellen!

Verzakte betonvloer herstellen bij doorgangen.

De doorgang is gefundeerd en uw betonvloer niet. Grote kans dat uw vloer verzakt ten opzichte van uw doorgang. Door middel van ons systeem vijzelen wij uw betonvloer gelijk met uw doorgang, zodat er weer veilig in en uit gereden kan worden. Zonder opzichtige aanpassingen die door het in en uit rijden vaak vervangen moeten worden. En binnen 24 uur kunt u uw doorgang weer volledig gebruiken!

Stabiliseren van betonvloeren en dilatatievoegen.

Door intensief verkeer in uw bedrijfspand wil de betonvloer nog weleens los komen van de ondergrond. Dit gebeurt vaak bij dilatatievoegen. Hierdoor ontstaan trillingen in uw betonvloer die schade kan aanbrengen aan omliggende machines. Dit veroorzaakt bijvoorbeeld onveilige situaties, uitval van machines en computers. Met ons systeem kunnen wij uw betonvloer stabiliseren zodat uw betonvloer weer een verbinding heeft met de ondergrond zodat trillingen geabsorbeerd worden in uw ondergrond ipv de betonvloer.

Vullen van holle ruimtes onder bestaande betonvloer.

Betonvloeren die volledig gefundeerd zijn kunnen los liggen van de ondergrond, door dat de ondergrond zakt en fundering niet, en volledig gedragen worden door het fundament. Doordat er een holle ruimte ontstaat kan het zijn dat de betonvloer tussen het fundament trillingen veroorzaakt bij inpandig verkeer of dat er onder de betonvloer ideale omstandigheden gecreëerd wordt voor ongedierte. Trillingen kunnen op lange termijn grote schade veroorzaken en in dit geval is voorkomen beter dan genezen. Ook in dit geval kan er met ons systeem de verbinding gemaakt worden om contact te houden met de ondergrond om trillingen op te vangen. Alle holle ruimtes worden gevuld zodat ongedierte geen kans heeft onder uw betonvloer te vestigen.

Betonvloer Consult.

Heeft u een probleem met een betonvloer? En u weet niet wat u moet doen met de betonvloer. Vraag BetonvloerHerstel een rapportage op te stellen om een advies te geven die past bij uw wens! Vanuit ons consult en uw wens kunnen wij u ook wellicht in contact brengen met een uitvoerende partij die uw probleem kan oplossen. Indien er blijkt vanuit het consult dat het probleem op te lossen is met ons unieke systeem dan is het consult GRATIS!

Betonvloer Monitor.

Wij bieden bedrijven die een ongefundeerde betonvloer hebben, aan om de betonvloer jaarlijks te laten inmeten. BetonvloerHerstel houdt voor u bij in wat voor tempo en in hoeverre de betonvloer verzakt. Advies en oplossingen kunnen hierdoor tijdig worden aangegeven.

Hoe kan ik mijn ongelijke vloer weer vlak maken?

ongelijke vloer weer vlak

Een ongelijke vloer in een woning kan door verschillende oorzaken ontstaan. Als de ongelijkheid in de vloer ontstaan is door bijvoorbeeld een verzakking of een andere constructieve foute berekening, is het verstandig om deze problemen  op te lossen

ongelijke-vloer