Meteen naar de inhoud
Home » Magnesietvloer

Magnesietvloer

Een magnesietvloer is een ondervloer, en moet dus worden afgewerkt met een eindvloer. Een goede ondervloer legt de basis voor uw woning. Gelukkig heeft ons team ruime ervaring met magnesietvloeren. Deze vloeren bestaan onder andere uit magnesium en zaagsel en heeft een hoge slijtvastheid. Het mooie aan deze vloer is dat het een massa heeft van slecht 3,5kg per vierkante meter bij een dikte van 1cm. Daarmee is een magnesietvloer één van de lichtste ondervloeren.

Waarom kiezen voor een magnesietvloer?

Deze magnesietvloer heeft een laag gewicht in vergelijking met bijvoorbeeld een anhydrietvloer, en is daarom uitermate geschikt voor woningen die geen zware vloeren aankunnen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan oude grachtenpanden met een houten vloer. Ook voor panden met een monumentale waarde is deze ondervloer zeer geschikt. Verder is een de vloer niet brandbaar, is de vloer naadloos af te leveren en heeft het een hoge geluidsisolatie magnesietvloer.

magnesietvloer

De droogtijd

Slechts één dag nodig om een magnesietvloer bij u te leggen. Natuurlijk moet de vloer ook drogen. Hiervoor heeft de vloer ongeveer 5 á 6 dagen nodig. Bescherm je vloer met stucloper.

Kosten magnesietvloer

De prijs van onze vloeren is afhankelijk van uw woonsituatie. Graag komen wij bij u kijken om een offerte op maat voor u te maken. Bij een combinatie order kunnen wij u misschien kwantumkorting bieden. Neem voor een prijsindicatie of andere informatie contact met ons op. Graag vertellen wij meer over onze vloeren.

Neem contact op:

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

magnesietvloer

Schuimbeton met magnesiet vloer  is een innovatieve en duurzame oplossing die hebben wij in Purmerend instaleren. Deze combinatie van materialen biedt tal van voordelen voor zowel particuliere als commerciële projecten.

Schuimbeton, ook wel bekend als lichtgewicht beton, is een materiaal dat bestaat uit cement, water en schuimmiddel. Het heeft uitstekende isolerende eigenschappen en is tegelijkertijd sterk en stabiel. Dit maakt het ideaal voor vloertoepassingen, waar het zorgt voor een efficiënte warmte- en geluidsisolatie.

De toevoeging van een magnesiet vloer bovenop het schuimbeton versterkt de isolerende eigenschappen nog verder. Magnesiet is een natuurlijk mineraal dat bekend staat om zijn thermische isolatie- en geluidsdempende kwaliteiten. Het creëert een comfortabele leefomgeving door de temperatuur te reguleren en geluidsoverlast te verminderen.

Wij hebben slechts één dag nodig om een magnesiet-vloer bij u te leggen. Natuurlijk moet de vloer ook drogen. Hiervoor heeft de vloer ongeveer 5 á 6 dagen nodig.