Meteen naar de inhoud
Home » Magnesietvloer

Magnesietvloer

Een magnesietvloer is een ondervloer, en moet dus worden afgewerkt met een eindvloer. Een goede ondervloer legt de basis voor uw woning. Gelukkig heeft ons team ruime ervaring met magnesietvloeren. Deze vloeren bestaan onder andere uit magnesium en zaagsel en heeft een hoge slijtvastheid. Het mooie aan deze vloer is dat het een massa heeft van slecht 3,5kg per vierkante meter bij een dikte van 1cm. Daarmee is een magnesietvloer één van de lichtste ondervloeren.

WOODSTOCK MAAKT DE MAGNESIET VLOER KLIK HIER

Waarom kiezen voor een magnesiet-vloer?

Deze magnesietvloer heeft een laag gewicht in vergelijking met bijvoorbeeld een anhydrietvloer, en is daarom uitermate geschikt voor woningen die geen zware vloeren aankunnen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan oude grachtenpanden met een houten vloer. Ook voor panden met een monumentale waarde is deze ondervloer zeer geschikt. Verder is een de vloer niet brandbaar, is de vloer naadloos af te leveren en heeft het een hoge geluidsisolatie.magnesiet-vloer

 

magnesietvloer

magnesietvloer

De droogtijd

Slechts één dag nodig om een magnesietvloer bij u te leggen. Natuurlijk moet de vloer ook drogen. Hiervoor heeft de vloer ongeveer 5 á 6 dagen nodig. Bescherm je vloer met stucloper.

 

 

 

Kosten magnesiet-vloer

De prijs van onze vloeren is afhankelijk van uw woonsituatie. Graag komen wij bij u kijken om een offerte op maat voor u te maken. Bij een combinatie order kunnen wij u misschien kwantumkorting bieden. Neem voor een prijsindicatie of andere informatie contact met ons op. Graag vertellen wij meer over onze vloeren.

De dekvloer is uw magnesiet vloer

U wilt natuurlijk ook een mooie dekvloer voor over uw ondervloer. Wij hebben meerdere dekvloeren in ons assortiment, zoals parket- en laminaatvloeren. Bekijk ook onze website over parketvloeren voor meer informatie. Ook kan deze vloer worden gecombineerd met vloerverwarming. Dan heeft u ook meteen meer ruimte in uw woning en bespaard u op uw energierekening. Kijk voor meer informatie op onze website over vloerverwarming.

Magnesiet vloer

Een magnesietvloer is een ondervloer, en moet dus worden afgewerkt met een eindvloer. Een goede ondervloer legt de basis voor uw woning. Gelukkig heeft ons team ruime ervaring met magnesiet vloeren.

 

magnesietvloer

magnesiet-vloer

 

af te leveren en heeft het een hoge geluidsisolatie.

De droogtijd

Wij hebben slechts één dag nodig om een magnesiet-vloer bij u te leggen. Natuurlijk moet de vloer ook drogen. Hiervoor heeft de vloer ongeveer 5 á 6 dagen nodig.