Meteen naar de inhoud
Home » Personeel gevraagd

Personeel gevraagd

Personeel gevraagd

Personeel gevraagd!

TBO is een jong en ambitieus bedrijf, dat graag wil groeien. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuw personeel. Ons personeel staat bij ons altijd op de eerste plaats. We vinden het belangrijk dat jullie jezelf kunnen ontwikkelen, en onze passie en ambitie delen. Werken bij ons betekent verder een informele werksfeer en een werkplek waar jij in past. Van werken bij ons moet je blij worden!

Deel jij onze ambitie? Wil jij jezelf ontwikkelen in werk dat je leuk vindt om te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse? Bel ons!

Heb je interesse? Bel met bel 06-87504785 of stuur een berichtje! Je kunt ook mailen met magda@pakeenvakman.nl of contact opnemen via onze website.

Tijdelijke vacatures

Voor de invulling van tijdelijke vacatures werken wij samen met de Strooper Groep. Zij hebben vaak ook regelmatig leuke vacatures.

Stage lopen

TBO stelt jaarlijks ongeveer 5 stageplaatsen beschikbaar. Bij TBO krijg je een aantrekkelijke stageplaats, maar we verwachten ook wat van jou. Dus: je bent gemotiveerd en wilt graag werken voor TBO. Je toont initiatief en bent resultaatgericht. Wij waarderen jouw frisse blik op zaken die ons minder opvallen!

Omdat wij graag willen dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt, hebben we ervoor gekozen om de contacten met scholingsinstanties via de (vak)afdelingen zelf te doen. Wij hebben de meeste kennis van het specifieke vakgebied en kunnen ook het beste aangeven welke mogelijkheden er zijn op het gebied van stageplaatsen, (afstudeer)opdrachten en werkervaringsplaatsen. Dit betekent dat we open verzoeken dan ook zelf in behandeling nemen.

CDH

TBO werkt nauw samen met CDH, een bloeiende organisatie met ruim 10 medewerkers. Zij geven vorm aan het bestuur, het beleid en de ontwikkeling van bedrijven en mensen die werk zoeken. Op vrijwel alle werkterreinen en functieniveaus bieden wij werk aan! Stuk voor stuk leuke en uitdagende banen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de richting die het beste bij je past. Werk en privé kun je prima combineren, doordat er mogelijkheden zijn om flexibel te werken. Bij TBO worden je ideeën en initiatieven op prijs gesteld en krijg je ruimte deze vorm te geven.