Meteen naar de inhoud
Home » Printbeton

Printbeton

Printbeton is een soort beton waar patronen in kunnen worden gemaakt, en dat in uw tuin kan worden geplaatst. Printbeton is onkruidvrij en voorkomt verzakking in uw tuin, en dat scheelt u een boel werk. Printbeton kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld terrassen, tuinpaden of voetpaden. Printbeton is een bijzondere vorm van beton dat de uitstraling van natuursteen heeft, maar veel langer meegaat en bovendien veel gemakkelijker is in het onderhoud. Sierbeton is buiten te gebruiken bij de aanleg van terrassen, opritten, patio’s, tuinpaden en zwembaden. Maar binnen kan ook, bijvoorbeeld voor een keukenvloer. Het grootste voordeel van printbeton buiten is dat het erg makkelijk in het onderhoud is.

Printbeton

Geen last meer van onkruid

Zo heb je nooit meer last van onkruid en veel minder last van vuil. Terrassen van natuursteen of hout zijn vaak duur en hebben veel onderhoud nodig. Printbeton bestaat uit een betonnen basisvloer aan een stuk, waardoor onkruid geen kans meer krijgt. De mogelijkheden voor het uiterlijk van het beton zijn eindeloos. Een terras met de look van hout? Een tuinpad met kleine klinkertjes? Een oprit met grote vierkanten tegels? Opties te over. Ook hier geldt dus dat wij samen met uw inbreng een echt designerproduct aanbieden.

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos, u kunt de vloer in elk gewenst patroon of kleur verkrijgen. Wilt u een kasteelvloer, een terras met de uitstraling van natuursteen of houten planken, een tuinpad met klinkers? Alles is mogelijk, van een designvloer tot een vloer met een natuurlijke uitstraling. Het is zelfs mogelijk zelf uw eigen print te ontwerpen. Het kleuren van het beton met hoogwaardige kleurpigmenten zorgt voor een kleurvast resultaat. Uw printbetonvloer kan bovendien afgewerkt worden door printbeton randen als finishing touch voor uw vloer. Wij kijken graag samen met u naar uw plannen en de mogelijkheden.

 

Printbeton is duurzaam

Duurzaamheid en verantwoorde keuzes staan hoog op onze agenda. Natuurlijk is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor uw huis, tuin of bedrijf, maar ook de wereld waarin wij leven is van belang. Een printbetonvloer die op de juiste manier aangebracht is, gaat langer dan 75 jaar mee. Dit maakt de keuze voor een printbetonvloer een duurzame keuze ten opzichte van bijvoorbeeld sierstraatwerk of straatklinkers, terwijl het er net zo spectaculair uit kan zien. Bovendien kunt u uw vloer kiezen in elke kleur, elk patroon of elk motief dat u wenst.

Contact

Wilt u meer informatie over onze gietvloeren en neem dan gerust contact met ons op, wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op. U kunt uw gegevens achterlaten op onze contactpagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor persoonlijk advies staan wij u graag te woord in onze showroom in Obdam. Telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0226-427785.