Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Isoleren met schuimbeton

Isoleren met schuimbeton

Sinds eind jaren ’20 van de vorige eeuw wordt schuimisolatie al toegepast in zowel woning- als wegenbouw. Het is zeer geschikt als lichtgewicht isolatie- en funderingsmateriaal, maar ook als isolerende dakafschotlaag, vullingsmateriaal voor oude leidingen of isolerende vloerrenovatie is het goed te gebruiken. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Schuimisolatie Tempex Vloerisolatie

Net gestorte schuimisolatie

De sterkte en duurzaamheid van schuimbeton hangt af van de componenten die in het mengsel zitten. Zo is schuimbeton gemaakt met fijn zand sterker en heeft het een hogere dichtheid dan schuimbeton zonder toevoeging van een toeslagmateriaal. Schuimisolatie is ook perfect te gebruiken voor alle moeilijk bereikbare plekjes. Met een speciale slang wordt het gemakkelijk op alle plekken aangebracht.

Isolatie met schuimbeton heeft veel voordelen. Hieronder een rijtje.

Voordelen

  • Schuimbeton is erg licht;
  • Het is gemakkelijk te snijden
  • Het bevat geen giftige stoffen;
  • Het isoleert uitstekend;
  • Het is geluidsabsorberend;
  • Het is brandwerend.

Isopact

Isopact beschikt over een uitgebreid netwerk van ZZP’ers, die allemaal jarenlange ervaring hebben in het storten en afwerken van betonvloeren. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel op de wensen van onze klanten inspringen.

Door de lage kosten van onze betonvloeren zijn wij qua prijs/kwaliteitsverhouding de goedkoopste keuze voor ieder project. Wilt u meer informatie over de Isopact-vloeren of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. We leveren door heel Nederland en zijn u graag van dienst! Bellen kan met 085-4846144.