Meteen naar de inhoud
Home » Vloer egaliseren van de vloer

Vloer egaliseren van de vloer

Vloer egaliseren

Voordat u een eindvloer of nieuwe vloer in uw woning,pand of vertrek legt of laat leggen is het verstandig de ondervloer vlak te maken, de vloer egaliseren dus,het egaliseren van de vloerde ondervloer.

Elke ondergrond is vlak te maken, vanzelfsprekend bewerken wij elk materiaal op een andere manier, zo is het egaliseren van een vloer echt een vak apart.

Hoe gaan wij de vloer egaliseren?

ik heb het hier in een aantal punten omschreven.

een daarvan is de WOODSTOCK EGALISATIE VLOER 

Vloer Egalisatie van woodstock magnesiet

Is het nivo verschil hoog (laagste punt en hoogste punt 10 cm)

kies dan voor een Schuimbetonvloer en anhydriet

Een magnesietvloer is een vloer met een heel laag gewicht. Bij een dikte van 1 cm weegt deze vloer maar 3,5 kilo per vierkante meter. Door deze unieke eigenschap is een magnesietvloer vooral geschikt voor industriepanden en woningen die nog oude houten vloeren hebben. Bijvoorbeeld oude grachtenpanden en monumentale huizen. De vloeren in dit soort panden hebben vaak grote niveauverschillen en kunnen niet veel gewicht dragen. Het lichte gewicht van de magnesietvloer is daarbij een groot voordeel. Magnesietvloeren zijn niet geschikt voor ruimtes met veel vocht.

Samenstelling en aanbrengen

Magnesietvloer

woodstock magnesiet

Magnesiet bestaat uit een mengsel van onder meer magnesium en zaagsel. We leggen de magnesietvloer in één dag bij u aan. Dat betekent niet dat u er meteen weer op kunt lopen. De droogtijd van een magnesietvloer is namelijk 5 á 6 dagen. We brengen magnesiet aan door het mengsel met een slang naar de juiste plek te pompen. Vervolgens egaliseren we de vloer. Dit zorgt ervoor dat een perfecte ondervloer ontstaat, waarbij eventuele niveauverschillen mooi worden weggewerkt.

Schuimbeton

Schuimbeton is een materiaal dat op veel verschillende manieren kan worden toegepast. Het is het een uitstekend isolatie-, opvul- en versterkingsmiddel. Daarnaast is het ook nog eens een relatief goedkoop en duurzaam product. Schuimbeton is een licht betonproduct, dan wordt gemaakt van cement, zand, water en schuim. Omdat dit materiaal vloeibaar is, is het zelf-nivellerend. Hierdoor worden alle lastig te bereiken gaten en kieren makkelijk op opgevuld. In het beton zitten allemaal kleine luchtbelletjes – vandaar de naam. Doordat deze luchtbelletjes geen doorlopend stelsel vormen, is dit beton erg goed bestand tegen vorst, en krimpt het ook bijna niet. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.

Energiekosten

Schuimbeton is vochtwerend, waardoor schimmel en vocht geen problemen meer zijn in uw woning. Ook is dit materiaal een goed isolatiemateriaal, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. Schuimbeton werkt ook goed onder vloerverwarming. Kiest u voor deze combinatie dan is de potentiële energiebesparing nog vele malen groter. Voor meer informatie over vloerverwarming kijkt u op deze pagina. Overweeg ook om dit product te combineren met een magnesietvloer.

Isopact voor het vullen van de kruipruimte

Kruipruimte isolatie,Deze tak is in het midden van de jaren zeventig ontstaan en is gespecialiseerd in het opvullen van moeilijk bereikbare ruimten, zoals: kruipruimten en kelders onder woningen, het afvullen van buiten werking gestelde ondergrondse infrastructuur zoals riolen, mantelbuizen, tunnels, enzovoorts. Daarnaast zijn wij als enige in de markt in staat om grote hoeveelheden en op grote afstanden  materialen met de slang te verplaatsen verplaatsen, waardoor wij een vooraanstaande plaats hebben ook in de internationale industrie.

Vloer egaliseren of laat egaliseren het is verstandig de ondervloer vlak te maken, de vloer egaliseren dus,het egaliseren van de vloer maak de vloer vlak.

Vloer egaliseren

Vloer egaliseren