Meteen naar de inhoud
Home » Zandcementdekvloer

Zandcementdekvloer

Vloerverwarming op schuimbeton

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming in huis. Niet zo gek, want een keuze voor vloerverwarming is niet alleen een keuze voor lekker warme voeten in de winter, maar ook voor voor een uitstekend binnenklimaat in de zomer. Vloerverwarming warmt namelijk niet alleen uw huis op, maar het is ook te gebruiken om uw huis te koelen. En uiteraard is het ook een hele duurzame optie: het is erg energiezuinig en ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan de traditionele CV-ketel. De vraag is natuurlijk, welke vloer past het beste bij vloerverwarming? Een antwoord: de Zandcementdekvloer wordt de zandcementgietvloer.

Snel een offerte ? woonopbeton@gmail.com of bel 06-54271133

VLOER VLAK MAKEN?

Zandcementdekvloer op een isolatie?

Zandcementvloer te zwaar?

kies een magnesiet vloer !

KLIK op isolatievloer offerte

Zandcementdekvloer

Voor het installeren van vloerverwarming is het belangrijk om een goede en stabiele ondergrond te hebben. Een zandcementvloer leent zich hier uitstekend voor. Het is een van de fundamenten van een pand, woning of kantoor. Als een zandcementvloer goed vlak en strak gestort is dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt dan alles op die vloer doen of zetten: tegels, plavuizen, graniet, laminaat, PVC, tapijt of een ander gewenste vloer kan er uitstekend op. Zandcement wordt geëgaliseerd met behulp van een trilspaan. Door dit apparaat verdwijnen alle oneffenheden uit de vloer, en is deze perfect voorbereid om de bovenlaag op te leggen.

Het is wel van belang om de vloerverwarming in een cementen dekvloer de eerste keer langzaam op te stoken. Bouwmaterialen van cement hebben namelijk de neiging om te krimpen bij het verharden. Om onherstelbare schade aan de vloer te voorkomen moet daardoor heel voorzichtig begonnen worden met de verwarming ervan.

Meer informatie of een offerte

Geïnteresseerd in een dekvloer in combinatie met vloerverwarming? Neem telefonisch contact op via 06-54271133 of mail naar woonopbeton@gmail.com. U kunt ook een kijkje nemen op de volgende websites: vloerverwarming.tips en schuimbetonvloer. Als u op zoek bent naar een manier om uw vloer netjes af te werken kijkt u trilspaan beton of afwerkplaat beton.